Beste zorgidee, ingezonden!

You may also like...

3 Responses

 1. Pietersma says:

  Wat een mooi initiatief! Ik denk dat het belangrijk is dat reuma zichtbaarder wordt gemaakt. Bij een kennis van mij is het net geconstateerd. 35 jaar, 2 kinderen, staat midden in het leven. Je verwacht niet jonge mensen om je heen te maken krijgen met deze ziekte. Inderdaad in de trein is het belangrijk dat iemand met reuma sowieso kan zitten. Nu zie je dat niet aan de buitenkant, dus goed initiatief!

 2. Jan says:

  Wat een mooi initiatief! Ik denk dat het belangrijk is dat reuma zichtbaarder wordt gemaakt. Bij een kennis van mij is het net geconstateerd. 35 jaar, 2 kinderen, staat midden in het leven. Je verwacht niet jonge mensen om je heen te maken krijgen met deze ziekte. Inderdaad in de trein is het belangrijk dat iemand met reuma sowieso kan zitten. Nu zie je dat niet aan de buitenkant, dus goed initiatief!

  • carpediemmetreuma says:

   Hoi, dank voor je reactie! Helaas ben ik niet genomineerd voor het Beste Zorgidee. Daarna heb ik het idee even opzij gelegd. Totdat ik het jubileum sieraad zag van het Reumafonds en nu jouw reactie. Dat maakt dat ik het opnieuw ga overwegen en met het Reumafonds contact wil opnemen. Wordt vervolgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *