Wie jarig is, trakteert!
Vorige week was ik jarig.
En wie jarig is, trakteert.
Dus heb ik een middag in de keuken gestaan om lekkere en gezonde traktaties te bakken voor op mijn werk.
In mijn vorige blog (en ook eerdere blogs) schreef ik al dat ik zoveel mogelijk suikervrij probeer te eten, omdat ik me daar beter bij voel. Maar het blijkt ook steeds meer dat al die toegevoegde suikers niet goed voor een mens zijn. Lees dit recente artikel maar eens: http://www.rtlnieuws.nl/gezondheid/van-afgetrainde-man-tot-waggelend-wrak-dit-gebeurt-er-als-je-suiker-eet En dan at deze man niet eens extreem ongezond. En kun je nagaan wat het effect is als je chronisch ziek bent en daardoor lichamelijk zwakker en vatbaarder.
Dus ik dacht, iedereen kan er baat bij hebben om zoveel mogelijk suikervrij te eten en laat ik klein, binnen mijn eigen wereld, beginnen. Dat begon met mijn vorige blog waarin ik jullie ook vroeg of jullie geïnteresseerd zijn in mijn eetdagboek? Ik lees nog steeds graag wat jullie willen! 🙂
En vorige week bedacht ik dat ik door mijn verjaardagstraktatie ook mijn collega’s kan inspireren. Dit heb ik gemaakt:
Geef een reactie